Gent Belediye Başkanı Mathias De Clercq, Karatay isimli Cafe’nin kapatıldığını duyurdu

17 Ekim 2019
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
3481 defa okundu. defa okundu.
Gent Belediye Başkanı Mathias De Clercq, Karatay isimli Cafe’nin kapatıldığını duyurdu

BELEMTÜRK TV CANLI YAYIN

Belçika’nın Gent şehri Muidepoort sokağında yer alan “Karatay” isimli Cafe,  insan kaçakçılığı  yapan  bir Arnavut çetesi tarafından kullanıldığı gerekçesiyle, Gent yönetiminin oy çokluğu ile aldığı karar doğrultusunda , Belediye Başkanı Mathias De Clercq’ın onayı ile 6 ay süreyle kapatıldığı bildirildi.

Geçtiğimiz Eylül ayı sonunda, Oost-Vlaanderen Cumhuriyet Savcılığı  ile Oost-Vlaanderen Adli  Federal Polisi  (FGP)’nin ortak düzenledikleri bir operasyonla  Gent şehrinden İngiltere’ye insan kaçakçılığı yapan 12 kişilik Arnavutluk çetesi yakalanarak çökertilmişti.

Polisin yaptığı baskın ve araştırmalar sonucunda, Gent şehrinden İngiltere’ye insan kaçakçılığı yapan Arnavut çetenin, Gent şehrinde bir oteli üst olarak kullandıkları belirlenmiş, otele ve 7 eve yapılan polis baskınında toplamda 37 Arnavut asıllı kaçak ve 12 çete üyesi yakalanmıştı.

Nieuwsblad gazetesinin  yer verdiği  habere göre, Karatay Cafe’nin İnsan kaçakçılığı yapan Arnavut çetenin  faliyetleri için kullanıldığının anlaşılması üzerine Gent belediye başkanı Mathias De Clercq tarafından 6 ay süreyle kapatıldığı bildirildi.

Gent belediye başkanı Mathias De Clercq, “verilebilecek en yüksek ceza üzerinden  6 ay kapatma cezası verdiklerini, Karatay isimli Cafe’nin 2015 yılında 23 yaşında bir kişinin bıçaklanması olayından dolayı da kendilerinde kaydı bulunduğu bilgisini paylaştı.

Reklamlar

BELEMTÜRK TV CANLI YAYIN

Ferah 2024Çağrı İnşaateau.de.montagne2Av.Ercan TOKBAKKERIJ
YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN