Gentli Türk İşadamı Uğur Sönmez Kaza Yaşadı

10 Mayıs 2019
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
3687 defa okundu. defa okundu.
Gentli  Türk İşadamı Uğur Sönmez Kaza Yaşadı

BELEMTÜRK TV CANLI YAYIN

Belçika’nın Gent şehrinde sevilen Türk işadamlarından Uğur Sönmez dün akşam maddi hasarlı bir kaza yaşadı.

Kaza, Sleepstraat istikametinden Gent Muıde istikametine ilerleyen işadamı Sönmez ile Muide istikametinden gelip NEUSPLEİN meydanındaki ışıklardan Dampoort istikametine dönmek isteyen 20 yaşlarında genç bir Türk söför arasında yaşandı.

Dün gece, saat 12.30 sularında Belemtürk objektiflerine takılan kaza anı sonrası, görüştüğümüz işadamı Us.mode evinin sahibi Uğur Sönmez, “Cana geleceğine mala gelsin. Mal geri alınır fakat giden canı geri alamazsın. Hiç bir şey bu iki gençten daha değerli olamaz. Fakat gençlerimizin daha dikkatli araba kullanmaları gerekiyor. Bu konuda çok daha dikkatli sorumluluk almalılar.

Dikkatsizlik sonucu ne ocaklar söndü, ne genç fidanlar toprağa verildi. Buna şükür, verilmiş sadakamız varmış. Yaşanan sadece maddi hasarlı bir kaza, can kaybı ve yaralanmanın olmaması ise en büyük tesellimiz.” sözlerine yer verdi.

Karşılıklı kaza tutanaklarının anlaşarak imzalanmasından sonra, gençlere tekrar dikkatli olmalarını yenileyen işadamı Sönmez ve diğer araç sürücüsü olay yerinden ayrıldılar.

Haber Merkezi

HABER FOTOĞRAFLARI

Reklamlar

BELEMTÜRK TV CANLI YAYIN

Ferah 2024Çağrı İnşaateau.de.montagne2Av.Ercan TOKBAKKERIJ
YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN