Madou Meydanı Finiş, Hedef Rogier Kalesi…

25 Nisan 2019
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
1333 defa okundu. defa okundu.
Madou Meydanı Finiş, Hedef Rogier Kalesi…

BELEMTÜRK TV CANLI YAYIN

Brüksel’in Saint-josse Belediye başkanı Emir Kır, 13 ay gibi rekor bir sürede yapımı tamamlanan Madou Meydanının açılışını Brüksel Bayındırlık ve İskan Bakanı Pascal Smet ile birlikte yaparak, hizmette sınır tanımamaya devam ediyor.

Düzenlenen açılış töreninde hizmet yarışında önde olmaya devam edeceklerini söyleyen Başkan Kır, sırada Rogier Meydanı var diyerek, hedef büyüttü.

Başkan Kır, açılışta yaptığı konuşmada “tahmin edilenden daha kısa sürede yenileme çalışmalarını tamamladık. Şehir, artık sadece ofislerde çalışanların şehri değil. Şehrimiz artık yaşayanların, ikamet edenlerin, oradan geçenlerin rahatça dolaşabileceği bir şehir konumuna geldi. Bu elde edilen başarının ardında büyük bir özveri var. Bunu tarihi bir değişim olarak nitelendirebiliriz. Belediyemize önce İş arama kurumu olan Actiris’in gelmesi ve ardından yüksek okul olan EPFC’nin gelmesi, her gün binlerce insanın belediyemize gelmelerini sağladı. Son olarak küçük mahkemenin de gelmesi gücümüze güç kattı.” sözlerine yer verdi.

Yapımına geçen sene başlanan “güzide projemiz” dediği Kültür Merkezinin ekim ayında açılışının yapılacağı müjdesini paylaşan Başkan Kır hız kesmeden hizmetlere devam ediyor.

Kültürümüzü, 421 kişilik muazzam bir salon ve 3 bin metre karelik bir alanda doyasıya yaşayacağız. Bugün Modeo projesinin hayata geçirilmesi belediyemiz adına tarihi bir dönemeçtir. Bugün çok rahat bir şekilde güvenli bir ortamda o meydanda dolaşabilirsiniz. Kaldırımları genişlettik, okadar güzel ve güvenli bir meydan oluşturduk ki, artık bu meydan insanların kalmayı istedikleri, oturmayı istedikleri bir meydan olacak. Bisiklet ve toplu taşıma araçlarının geçeceği yerler, özenle seçilerek akıcı bir ulaşım sağlandı. Burada özellikle bölge hükümetine, özel şirkete ve tabiiki kendi birimlerimize çok teşekkür ediyorum. Unutmayalımmı bu çalışmalar 13 ay gibi kısa bir süre içinde yapıldı. Elele vererek, bu gibi güzel çalışmaları kısa sürede hayata geçiriyoruz. Şimdi yeni hedef Rogier Meydanı olacak. Aynı ciddiyetle çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Haber Merkezi

Reklamlar

BELEMTÜRK TV CANLI YAYIN

Ferah 2024Çağrı İnşaateau.de.montagne2Av.Ercan TOKBAKKERIJ
YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN