BAŞKAN KIR : “GEÇİM SIKINTISI YAŞAYAN VATANDAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKILMADI

2 Şubat 2019
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
1247 defa okundu. defa okundu.
BAŞKAN KIR : “GEÇİM SIKINTISI YAŞAYAN VATANDAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKILMADI

BELEMTÜRK TV CANLI YAYIN

Saint Josse belediye başkanı Emir Kır, “Geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşlarımıza sahip çıkılmadı ! Elektrikte katma değer vergisinin % 6 ‘ya indirilmesine hayır dediler.

Parlamento Finans komisyonu, Sosyalist Partilerin, ( Ps – Sp.a ) elektrik enerjisinde % 21 olan katma değer vergisinin % 6’ya çekilmesi yönündeki değişiklik teklifini reddetti.

Teklife oylamada MR, Open Vld, N-VA ve CD&V partileri karşı oy kullanırken, Ecolo ve CdH partileri çekimser oy kullandı.

Sosyalist Parti vatandaşların geçim sıkıntısını bir nebze hafifletmek için elektrik enerjisindeki katma değer vergisinin bir önceki hükümet dönemindeki gibi yeniden % 6’ya çekilmesini istiyor.
Sosyalist Parti için elektrik enerjisi TEMEL BİR İHTİYAÇTIR, lüks bir tüketim ürünü değildir ! Bu nedenle, suda ve gıda da olduğu gibi katma değer vergisi % 6 olmalıdır. Ayrıca elektrik enerjisinde katma değer vergisinin düşürülmesinden en çok düşük gelirli aileler yararlanacaktır. Bu aileler gelirinin büyük bir bölümünü enerji hacamalarına ayırmaktadırlar.

Reklamlar

BELEMTÜRK TV CANLI YAYIN

Ferah 2024Çağrı İnşaateau.de.montagne2Av.Ercan TOKBAKKERIJ
YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN