STAD GENT VE GEKKO KANO KAYAK KLÜBÜNÜN ORTAK DÜZENLEDİĞİ İNTERNASYONAL KAYAK TURNUVASI NEFESLERİ KESTİ !

15 Ağustos 2016
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
2292 defa okundu. defa okundu.
STAD GENT VE GEKKO KANO KAYAK KLÜBÜNÜN ORTAK DÜZENLEDİĞİ İNTERNASYONAL KAYAK TURNUVASI NEFESLERİ KESTİ !

BELEMTÜRK TV CANLI YAYIN

Belçika’nın Gent şehri Blaarmeersen bölgesinde bulunan Gent Kano Kayak Klubü GEKKO ve Stad Gent’in ortak olarak düzenlediği İnternasyonal Kayak turnuvası 2 gün boyunca zorlu maçlara sahne oldu ve nefesleri kesti.

Cumartesi başlayıp pazar günü sona eren turnuvada Belçika, Hollanda, Almanya, Fransa, Büyük Britanya, Yeni Zelanda ve Avusturya’dan gelen takımlar, iki gün boyunca yaptıkları karşılaşmalarda kıyasıya mücadele ettiler.

Cumartesi sabahı saat 09:00′ da başlayıp, akşam saat 19.00′ a kadar devam eden günün ilk karşılaşmalarında gruplara kalan takımlar, pazar günü birincilik, ikincilik,üçücülük için kıyasıya yarıştılar.

Gent Kano Kayak Klubü GEKKO ve Stad Gent’in ortak düzenlediği turnuvanın organizasyon sorumlusu Isis Vlaeninck, Belemtürk’e şu açıklamalarda bulundu. ” Cumartesi başlayıp pazar günü sona eren iki günlük Gent İnternasyonal Kano Kayak turnuvası, bizler için iyi bir deneyim ve tecrübe oldu. Önümüzdeki ay İtalya’nın Sicilya adasında klüpler bazında düzenlenecek ve yirmi takımın katılacağı dünya şampiyonasına Gent GEKKO Kayak Kulübü oalarak Belçika’yı temsil edeceğiz. İtalya’nın Sicilya adasındaki turnuvadan iyi bir derece elde ederek dönmek istiyoruz” dedi.

KANO 1

Reklamlar

BELEMTÜRK TV CANLI YAYIN

Ferah 2024Çağrı İnşaateau.de.montagne2Av.Ercan TOKBAKKERIJ
YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN